Fimap INV 75 SEA, INV 75S en 40 SEA | Industriële Stofzuiger

Stofzuiger industrie INV75SEA - Armada Reinigingssystemen - waterzuiger
Eigenschappen

Fimap INV 75 SEA, INV 75S en 40 SEA zijn zeer krachtige 400V industriële stof- en waterzuigers. Het is voorzien van een ‘achter de machine geplaatste’ coaxiaal turbine. Dit is essentieel om continu met de machine te kunnen werken. De forse afmetingen maken het lastiger om deze machines te verplaatsen. U kunt ze het beste op een vaste positie plaatsen.

SEA

Het achtervoegsel SEA geeft aan dat deze machines voorzien zijn van een automatisch elektrische filterschudder. Deze kan op twee manieren gebruikt worden.

Handmatig: met een druk op de knop stopt de turbine waarna het filter gedurende 20 seconden geschud wordt en de turbine weer opstart.

Automatisch: Na iedere 20 minuten ononderbroken gebruik stopt de turbine, wordt het filter gedurende 20 seconden geschud en start de turbine weer.

Eigenschappen

Ondanks het feit dat de INV75 en INV75 S hetzelfde vermogen hebben zijn zij toch voor verschillende toepassingen ontwikkeld. INV75 heeft een hoger vacuüm, waardoor deze geschikt is voor het opzuigen van zware stoffen. De INV75 S heeft een grotere luchtstroom, waardoor deze meer geschikt is voor gebruik met accessoires met een grote diameter.

De combinatie van het sterfilter met een oppervlakte van 19.500 cm2, het cycloonsysteem en de tangentiale luchtinlaat zorgen ervoor dat goed met de hoge zuigkracht gewerkt kan worden. De inhoud van de vuilcontainer is 100 liter.

Op verzoek kan een klasse M, antistatisch, hittebestendig of klasse H stoffilter geplaatst worden. De mogelijkheid om een groot aantal verschillende accessoires toe te passen maakt deze stofzuigers zeer veelzijdig.