Fimap INV 75S, INV 75 en 40 | Industriële Stofzuiger

Stofzuiger industrie INV75S - Armada Reinigingssystemen - waterzuiger
Eigenschappen

Fimap stofzuiger INV75S, INV70 & INV40 zijn zeer krachtige 400V industriële stof- en waterzuigers. Het is voorzien van een ‘achter de machine geplaatste’ coaxiaal turbine. Dit is essentieel om continu met de machine te kunnen werken. De forse afmetingen maken het lastiger om deze machines te verplaatsen. U kunt ze het beste op een vaste positie plaatsen.

Ondanks het feit dat de INV75 en INV75 S hetzelfde vermogen hebben zijn zij toch voor verschillende toepassingen ontwikkeld. INV75 heeft een hoger vacuüm, waardoor deze geschikt is voor het opzuigen van zware stoffen. De INV75 S heeft een grotere luchtstroom, waardoor deze meer geschikt is voor gebruik met accessoires met een grote diameter.

De combinatie van het sterfilter met een oppervlakte van 19.500 cm2, het cycloonsysteem en de tangentiale luchtinlaat zorgen ervoor dat goed met de hoge zuigkracht gewerkt kan worden. De inhoud van de vuilcontainer is 100 liter.

Op verzoek kan een klasse M, antistatisch, hittebestendig of klasse H stoffilter geplaatst worden. De mogelijkheid om een groot aantal verschillende accessoires toe te passen maakt deze stofzuigers zeer veelzijdig.