Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers zijn één van de meest veelzijdige, efficiënte en arbeidsbesparende machines. En geschikt voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. De machine bestaat uit een motor (elektrisch, diesel of benzine). Een bijpassende hogedrukpomp die het water op een oppervlakte spuit. Dit is instelbaar van een fijne spray tot een krachtige geconcentreerde straal.

Koud water

De koud water hogedrukreinigers bieden het gemak van reiniging onder hoge druk. Door de continue druk wordt vastzittend vuil verwijderd, ook op grote oppervlakken en op lastige plaatsen. Deze hoge druk in combinatie met een geschikt reinigingsmiddel zorgt voor de meest effectieve schoonmaak oplossing. Met een hogedrukreiniger wordt het gewenste resultaat bereikt in een fractie van de tijd die nodig zou zijn bij het gebruik van een slang aan een waterkraan of emmer water en een schrobborstel.

Alle hogedrukreinigers zijn voorzien van een injectiesysteem om reinigingsmiddel in de waterstroom te brengen. De hogedrukreinigers zijn comfortabel in gebruik en bijzonder eenvoudig te bedienen. Zo kunt u de hogedrukreinigers helemaal afstemmen op uw wensen en uw werkzaamheden.

Koud water
Blue Clean 590
Hogedrukreiniger Blue Clean 590 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 747
Hogedrukreiniger Blue Clean 747 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 767
Hogedrukreiniger Blue Clean 767 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 780
Hogedrukreiniger Blue Clean 780 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 820
Hogedrukreiniger Blue Clean 820 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 945
Hogedrukreiniger Blue Clean 945 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 975
Hogedrukreiniger Blue Clean 975 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 1003
Hogedrukreiniger Blue Clean 1003 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 1110
Hogedrukreiniger Blue Clean 1110 - Armada Reinigingssystemen

Warm water

De warm water hogedrukreinigers hebben dezelfde voordelen als de koud water hogedrukreinigers. De reiniging is bij de warm water hogedrukreinigers echter nog intensiever door het gebruik van verhit water.

Het verhitten van het water gebeurt met behulp van een dieselbrander en een warmtewisselaar. Afhankelijk van de capaciteit van de brander en de gebruikte hoeveelheid water kunnen temperaturen tot wel 100 graden bereikt worden.

Het warme water, de hoge druk en de speciale slang die naar een spuitpistool leidt, zorgt ervoor dat hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden gereinigd. Ook kunnen hier speciale opzetstukken op worden aangesloten om aan al uw wensen te voldoen.

Warm water
Blue Clean 4590
Hogedrukreiniger Blue Clean 4590 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 6640
Hogedrukreiniger Blue Clean 6640 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 7850
Hogedrukreiniger Blue Clean 7850 - Armada Reinigingssystemen
Blue Clean 1350/1380
Hogedrukreiniger Blue Clean 1350 1380 - Armada Reinigingssystemen