E-Spray | Desinfectie

Eigenschappen

E-Spray

Elektrostatische desinfectie technologie. 

De E-Spray is een professionele pistool-sprayer die gebruik maakt van elektrostatische inductie om desinfecterende producten effectief en gelijkmatig te verspreiden.

E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik. De lithium ion batterij maakt het mogelijk om enkele uren overal te des-

infecteren zonder aan een kabel vast te zitten. Het product word in zeer kleine en lichte druppels verspreid die in alle hoekjes van het behandelde oppervlak komen. Nadat deze zijn neergedaald laten ze een desinfecterende laag achter.

Ziektekiemen en bacteriën verspreiden zich snel en kunnen zich nestelen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals toetsenborden, telefoons of kassasystemen. Een elektrostatische spray kan het doel oppervlak gelijkmatig bereiken tot in de meest ontoegankelijke plekken. De wolk desinfectie bedekt het oppervlak compleet en ontsmet deze op elk onderdeel.

Hoe werkt het?

Elektrostatische desinfectie biedt de mogelijkheid om een compleet oppervlakte snel en gelijkmatig te bedekken. De elektrostatische applicator geeft een elektrische lading aan het product dat uit de nozzle komt. De geladen deeltjes stoten elkaar af, zodat ze op afstand van elkaar blijven, maar tegelijkertijd worden ze aangetrokken tot het te behandelen oppervlak. De kracht van de geladen deeltjes is groter dan die van de zwaartekracht zodat ze direct worden aangetrokken naar oppervlaktes en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er dus voor dat alle deeltjes van het product op het oppervlak terecht komen en een 360o dekking geven zonder stukken over te slaan.

  1. De Elektrostatische applicator geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat uit de nozzle komt.

  2. Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het oppervlak

  3. Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemicroniseerde product.

  4. Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met het desinfectie middel.

Meer informatie

Geschikt voor diverse applicaties:

Er zijn diverse nozzles beschikbaar om verschillende soorten nevels te creëren, overeenkomend met de behoeftes en gebruik.

Desinfecterende werking:

Het vernevelde product hecht zicht snel aan alle oppervlaktes, ook indien deze gebogen zijn, zonder opgehoopte druppels te creëeren. Het product wordt geatomiseerd in kleine deeltjes die snel drogen en geen druppels of nat oppervlak achterlaten.

Autonomie:

De lithium batterij zorgt voor een onafgebroken werktijd tot 6 uur. Deze tijd kan verdubbeld worden met de reserve batterij.

Veiligheid en gebruik:

Het gebruik van de E-spray, in combinatie met een desinfecterend product dat verneveld kan worden, vermindert het risico op kruisbesmetting tussen oppervlaktes. De E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik waardoor deze de gebruiker zo min mogelijk belast.

Specificaties Eenheid E-Spray
Productiviteit m2/uur 350
Tank inhoud Ltr. 1
Nozzle vorm conisch
Deeltjes grootte μm 40 / 80 / 100
Verbruik afhankelijk van μm ml/min 45 / 77 / 138
Tank autonomie afhankelijk van μm min 22 / 12 / 8
Pomp W 20
Voeding V 18V Li-ion 2000 mAh
Batterij lader V 18
Werktijd op 1 lading tot u. 6
Afmetingen mm (l x b x h) 417 x 280 x 95