Fimap Fleet Management

FFM – Fimap Fleet Management is het systeem dat uw machines slim maakt. Met FFM kan uw machine met u communiceren en alle informatie leveren die u nodig heeft om de totale eigendomskosten te verlagen. FFM brengt u in contact met uw Fimap machines, het verzamelt alle gegevens en laat u de positie, het gebruik, de prestaties, de ecologische voetafdruk voor elke machine per werkplek of ploegendienst weten.

Met Fimap Fleet Management heeft u alles onder controle. U kunt een volledig overzicht krijgen van de geleverde service en ontdekken welke verbeteringen kunnen worden aangebracht aan de hand van de gegevens die altijd beschikbaar zijn via de My.Machine-app of de FFM-website.

Status

Op elk moment kan de conditie van zowel de machine als de batterijen worden gemonitord om duidelijk zicht te krijgen op de inzetbaarheid en de coördinatie te optimaliseren.

Service en onderhoud

Een overzicht van de uitgevoerde onderhouds- en servicebeurten geeft inzicht in eventuele verschillen en abnormaliteiten van de conditie van de machine.

Gebruiksinformatie

Laat zien welke instellingen op de machine worden gebruikt en de duur hiervan. Ook geeft het informatie over de duur van elk gebruik en de m2 oppervlakte die gereinigd is.

Batterij ladingen

Het geeft een overzicht van alle volledige ladingen die zijn uitgevoerd, de restlading en de laadinstellingen. Dit is essentiële informatie om de levensduur van de batterij te verlengen en de bijbehorende kosten te verlagen.

Alarmen

De opgetreden afwijkingen worden samengevat in een lijst met een beschrijving van het type probleem en de datum en tijd van de gebeurtenis.

Ecologische impact

Alle data met betrekking tot de hoeveelheid geproduceerde CO2 per interventie zijn beschikbaar. Net als de consumptie van water en reinigingsproducten.

RFID sleutel

FFM maakt het mogelijk om de sleutels aan te passen, waardoor ze slechts enkele specifieke machines of de hele vloot kunnen bedienen, waardoor het gebruik door onbevoegd of ongeschoold personeel wordt voorkomen.

GPS

Laat de locatie van de machine op een kaart zien.