Fimap Micro FSR | Veegmachines

Eigenschappen

Fimap micro FSR is een opzit veegmachine. Het koppelt comfort aan de hoogste productiviteit in zijn klasse. De compacte afmetingen en wendbaarheid maken de FSR geschikt voor gebruik in kleine ruimtes of ruimtes met veel obstakels.

De Micro FSR heeft een hoofdborstel met een werkbreedte van 60 cm en is naar keuze uitgerust met een of twee zijborstels. De veegmachine heeft een vuilbak met een inhoud van 65 liter. Het kan voor het legen eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden. Standaard is de machine voorzien van een groot paneelfilter. Optioneel kan dit vervangen worden door een doekfilter voor omstandigheden met zeer veel fijn stof. De borstels en het filter kunnen zonder gereedschap gewisseld worden.

Eigenschappen

Bij het ontwerp van de FSR heeft een zware nadruk gelegen op ergonomie en veiligheid. Zo kan de gebruiker van beide zijden op de machine stappen. Tevens is het voetbord slechts 20 cm hoog. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Hierdoor is er geen speciale training voor de gebruiker benodigd is. Zodra het rijpedaal wordt losgelaten stopt de machine onmiddellijk. De standaard gemonteerde LED koplampen zorgen voor optimale zichtbaarheid.

Veegmachine micro FSR is er zowel met batterij aandrijving als Hybride aandrijving. Bij de batterij aandrijving kan vier uur aaneengesloten gewerkt worden. Daarna moeten de batterijen met de ingebouwde lader weer opgeladen moeten worden. Bij de hybride uitvoering kan geschakeld worden tussen een batterij aandrijving en een benzinemotor. Als met de benzinemotor gewerkt wordt dan worden de batterijen gelijktijdig opgeladen. Alle kwetsbare delen zitten volledig beschermd binnen het chassis. Hiermee beperken wij extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding. Voor de diverse aandrijving zijn geen slijtende onderdelen gebruikt. Het start/stop systeem stopt de borstels en de afzuiging zodra de machine stil staat.

Dus bent u op zoek naar een krachtige micro FSR opzit veegmachine dat compact en fllexibel us? Dan is de veegmachine FSR zeker iets om te overwegen. U kunt het product kopen, huren of leasen.

Video
Specificaties Eenheid FSR
Breedte hoofdborstel  mm 600
Werkbreedte met zijborstel  mm 850
Werktbreedte met 2 zijborstels mm 1000
Rijsnelheid  Km/uur 0-5,5
Capaciteit  m2/uur 4.500
Max. helling bij vollast  % 20
Borstelmotor  PK 24/380
Zijborstelmotor  V/W 24/90
Rijmotor mm 24/300
Soort aandrijving Elektronisch
Legen vuilcontainer Handmatig
Uitstorthoogte  mm
Inhoud vuilcontainer  Ltr 65
Oppervlakte stoffilter  m2 3,2
Filterschudder  V/W 24/80
Gewicht zonder batterijen  Kg  175
Afmetingen (LxBxH)  mm  1450x840x1000