Fimap geeft om het milieu

Fimap heeft altijd laten zien hoeveel het om het milieu geeft. Zij is toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk. 

Fimap geeft om het milieu. Om dat te bewijzen laat Fimap deze ontwikkelingen ook graag extern beoordelen. In de vorm van internationale certificeringen. Fimap heeft nu de certificering ontvangen voor een systematische benadering van de koolstofvoetafdruk (CFP) voor de nieuwste generatie schrobmachines.
CFP beoordeelt de CO2-voetafdruk van producten gedurende hun gehele levenscyclus, met betrekking tot ontwerp, gebruik, onderhoud en uiteindelijke afvoer.

Het ontwerp van de machines, die geïdentificeerd zijn binnen het #thisisfimap-project, heeft het mogelijk gemaakt dit te bereiken door middel van de materiaalkeuze voor de producten, de technologie die bijdraagt ​​tot hun juiste en efficiënte gebruik, en de tools die Fimap levert met haar producten.

Deze tools omvatten Fimap Fleet Management (FFM), het systeem waarmee u de activiteit van uw schrobmachine in realtime kunt volgen. Op de afgelopen editie van Pulire verscheen het in een bijgewerkte versie, compleet met nieuwe functies om zelfs meer gedetailleerde gegevens over het gebruik ervan te bieden.

Fimap’s visie eindigt niet bij de producten. Ze gaan ook om met de omgeving eromheen om de machine beter en efficienter te laten werken. Door gebruik te maken van speciaal ontworpen tools en services.

Het gaat namelijk niet alleen meer over gewoon schoonmaken. Het gaat erom hoe je dat doet.

fimap geeft om het milieu

Fimap Magna in actie. man rijdt in een Fimap Magna opzit schrobmachine. Armada ReinigingsystemenArmada Reinigingssystemen website is vernieuwd