Fimap Genie XS | schrobmachine

Eigenschappen

De Fimap Genie XS is de eerste batterij aangedreven schrobmachine in de kleinste ruimtes ingezet kan worden. Handmatige reiniging wordt daarmee overbodig.

De parabolische zuigmond volgt de 28 cm grote borstel in iedere bocht. En kan zelfs achteruit werkend de vloer perfect drogen. Ook onder tafels en stoelen.

De Li-ion batterij heeft voldoende capaciteit om tot 60 minuten op een batterijlading te kunnen werken. Tussendoor bijladen vormt geen enkel probleem voor dit type batterij. Hierdoor is de XS altijd klaar voor gebruik. Met een extra batterij is het zelfs mogelijk om constant door te wisselen.

De Fimap Genie XS wordt volledig vanaf de ergonomische, in hoogte verstelbare, handgreep bedient. Door een simpele druk op de Eco-knop worden geluidsniveau, energieverbruik en waterverbruik gereduceerd. Dat maakt de XS geschikt voor gebruik zonder dat mensen in de omgeving gestoord worden.

De Genie XS is compact, robuust en lichtgewicht. Met de handgreep opgeklapt kan de gebruiker de machine eenvoudig optillen en er zelfs zonder al te veel inspanning trappen mee op- en aflopen.

Video
Specificaties Eenheid eXtraSmall
Werkbreedte mm 280
Zuigmondbreedte mm 325
Capaciteit m2/uur 900
Diameter borstel mm 280
Borstelmotor V/W 36/90
Toerental borstel tpm 150
Borsteldruk Kg 10
Zuigmotor V/W 36/150
Zuig vacuüm mbar 21,6
Soort aandrijving semi aut.
Max helling bij vollast (t) % 2
Inhoud schoonwatertank Ltr 3
Inhoud vuilwatertank Ltr 4
Batterij Li-ion
Batterijcapaciteit V/Ah 36/5,2
Werktijd op 1 batterijlading uur 1
Gewicht met batterij Kg 20
Afmetingen (LxBxH) mm 555x375x1050