Fimap Stofzuiger FA15 ECO special

Lees ons artikel

Eigenschappen

Fimap FA15 Eco Special

De nieuwste compacte stofzuiger, die ook nog stil is. De FA15 ECO heeft een update gehad. De FA15 ECO Special is een zeer stille, wendbare en compacte stofzuiger. De kleine afmetingen en het lage geluidsniveau maken deze stofzuiger ideaal voor het werken in kleine ruimtes. Ook op plaatsen waar gedurende werktijden schoongemaakt wordt.

Het lange snoer zorgt voor vrijheid tijdens het werken en kan gemakkelijk worden opgerold in de deksel van de stofzuiger.

De grote achterwielen en de laaggeplaatste zuigmotor zorgen voor een grote stabiliteit. De twee zwenkwielen aan de voor-zijde zorgen daarbij voor optimale wendbaarheid.

De FA15 ECO Special is standaard uitgerust met een papieren cartridge filter ter bescherming van de zuigmotor en combi-zuigmond.

Fimap FA15

Fimap Stofzuiger FA15 is een zeer stille, wendbare en compacte stofzuiger. De kleine afmetingen en het lage geluidsniveau maken deze stofzuiger ideaal voor het werken in kleine ruimtes. Ook op plaatsen waar gedurende werktijden schoongemaakt wordt.

De grote achterwielen en de laaggeplaatste zuigmotor zorgen voor een grote stabiliteit. De twee zwenkwielen aan de voorzijde zorgen daarbij voor optimale wendbaarheid.

Specificaties Eenheid FA15 ECO Special
Voeding V/Hz  220-240/50-60
Vermogen W  950
Vacuüm mbar  220
Luchtstroom l/min  2.400
Totale tankinhoud l  13
Lengte kabel m  10
Snelwisselsysteem kabel  Ja
Accessoire houder  Nee
Power selector  Nee
Cartridge filter standaard  Nee
Telescopische zuigbuis  Nee
Contact elektrische borstel  Nee
Gewicht  Kg  7
 LxBxH  360x340x450
Geluid  dB(A)  68