Met gemak een reinigingssysteem
Huren leasen

Bij Armada Reinigingssystemen kunt u met gemak alle schoonmaak machines huren leasen.  Wij verhuren leasen schrobmachines, veegmachines, stofzuigers, waterzuigers, industriële stofzuigers en hogedrukreinigers.

Huren

Eenmalige of periodieke schoonmaak, korte looptijd van een schoonmaakcontract of behoud van liquiditeitspositie. Zomaar een aantal redenen om te kiezen voor het huren of leasen van een Armada reinigingsmachine.

In ons verhuurprogramma bieden wij de mogelijkheid om een reinigingsmachine te huren voor een periode van een week tot zelfs een of meerdere jaren. In dit programma huurt u de machine inclusief onderhoud. Huren zonder zorgen dus.

Leasen

Geeft u de voorkeur aan het inzetten van een Armada reinigingsmachine op basis van een Financial of Operational leasecontract? Dan kunnen wij daar in samenwerking met ons leasebedrijf scherpe tarieven voor aanbieden. U kiest er zelf voor of u alleen het leasecontract wilt afsluiten en zelf het onderhoud regelt, of dat u het leasecontract wilt uitbreiden met een Full Service Onderhoudscontract.

Ook hier staat flexibiliteit voorop om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.