Leasen

U weet wat u nodig heeft, wij regelen de rest!

Wij bieden een optimaal assortiment van professionele schoonmaakmachines in ons Lease programma. Met onze all-inclusive formule gebruikt u een nieuwe machine voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten. Als u ervoor kiest om een machine te leasen vermijdt u een eenmalige grote investering. In plaats daarvan heeft u de keuze uit een leasecontract van 36, 48 of 60 maanden.

U betaalt vervolgens, gedurende de contractperiode, een vast bedrag per maand voor een nieuwe machine naar uw keuze inclusief Full Service onderhoudscontract. Hierdoor kunt u onbeperkt gebruik maken van de machines en nemen wij het totaalonderhoud voor u uit handen, zonder onvoorziene kosten. Zo blijft de machine altijd in uitstekende staat.

Armada Reinigingssystemen - Schoonmaakmachines voor uw situatie

De voordelen van all-inclusive leasen

  • Geen éénmalige grote investering nodig; met een vast bedrag per maand houdt u totale controle over uw budget; zonder verrassingen.
  • Inclusief Full Service onderhoudscontract; dit is het reguliere onderhoud en de onvoorziene kosten.
  • Keuze uit de vaste looptijd van het contract; 36, 48 of 60 maanden.
  • Het is een vast contract; de machine blijft dus gedurende de hele periode beschikbaar.
  • Keuze uit ons volledige Fimap assortiment; aangepast aan uw wensen en behoeftes.

Full Service onderhoudscontract

Onze monteurs komen minimaal twee keer per jaar bij u langs om de machine van een volledige onderhoudsbeurt te voorzien. Mochten zich in de tussentijd problemen voordoen, dan staat ons team voor u klaar om alle noodzakelijke reparaties uit te voeren en om de storing aan uw machine te verhelpen. Dit is inclusief het vervangen van onderdelen en slijtdelen, zoals zuigrubbers, schrob- en/of veegborstels, etc. Zo blijft de machine, gedurende de gebruiksperiode, in uitstekende staat en heeft u er geen omkijken naar.

Kies wat bij uw situatie past

U heeft keuze uit het gehele Fimap assortiment. Liever niet leasen? U kunt bij ons ook machines voor kortere periodes huren. Meer weten over ons all-inclusive lease programma, huurmachines of wilt u advies over welke machine en/of oplossing het beste bij uw situatie past? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.