FFM – Fimap Fleet Management

Fimap Fleet Managent is een nieuwe manier om volledige controle over uw machine(s) te krijgen, waar en wanneer u maar wilt!

Het systeem verzamelt data van uw machine(s) en transformeert deze in waardevolle informatie waar u 24/7 in real time toegang toe heeft via de My.Machine. app op uw smartphone.

Constant verbonden zijn met uw machine(s) helpt u om ze efficienter en effectiever te gebruiken. My.Machine. laat u weten waar de machine(s) zich bevinden en of de schoonmaak volgens plan en op de geplande tijd wordt uitgevoerd.

De status van de machine(s) wordt constant gemonitord. In het zeldzame geval van een storing ontvangt u direct een waarschuwingsmelding op uw smartphone, zodat u gelijk actie kunt ondernemen en onmiddellijk technische ondersteuning kunt regelen.

Ook kunt u de status van de batterij en de kwaliteit van de ladingen zien. Dit om de levensduur en capaciteit van de batterij te optimaliseren.

Als u gebruik maakt van Fimap Fleet Management ontvangt onze eigen technische dienst, van Armada reinigingssystemen, ook alle informatie van de machine(s). Hierdoor kan er preventief onderhoud worden ingepland naar aanleiding van de verzamelde gegevens. Zo kunnen eventuele storingen worden voorkomen.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.