Fimap MMx50 Bt Orbital | Armada Reinigingssystemen

Armada introduceert de MMx50 Bt Orbital schrob- zuigmachine met rechthoekig schrobdek

Armada Reinigingssystemen uit Voorburg introduceert de Fimap MMx50 Bt Orbital, een schrob- zuigmachine met een rechthoekig schrobdek. De Fimap MMx 50 Bt Orbital is de laatste uitbreiding van de zeer succesvolle MMx50 machinelijn.

Het rechthoekige schrobdek met een werkbreedte van 50 cm maakt 3.500 oscillerende bewegingen per minuut en kan voorzien worden van een veelheid aan verschillende pads. De MMx50 Bt Orbital is daarmee een echte probleemoplosser die ingezet kan worden voor chemievrij strippen, intensief reinigen, polijsten, onderhoud en vele specialistische toepassingen. De rechthoekige pads komen daarbij tot in de hoeken en tegen de plinten.

De volledig nieuw ontwikkelde zuigmond is nog beter beschermd tegen aanrijdingen en droogt de vloer perfect, ook in korte bochten. Het nieuwe aandrijfsysteem maakt het mogelijk om tegen een helling van 18% op te rijden waardoor de machine eenvoudig in een aanhanger te rijden is. De grotere aandrijfwielen en twee zwenkwielen aan de achterzijde garanderen daarbij de stabiliteit, veiligheid en wendbaarheid.

De MMx50 Bt Orbital is ook voorzien van een Eco mode waarmee niet alleen de werktijd op een batterijlading verlengd wordt maar ook het geluidsniveau nog verder omlaag gaat. Dit is niet allen prettig voor de gebruiker maar biedt ook grote voordelen bij inzet in de gezondheidszorg en dagschoonmaak.

Dankzij de uiterst simpele bediening en eenvoudige reiniging van de machine kan ook niet speciaal getraind personeel binnen enkele minuten met de MMx50 Bt Orbital leren werken.

Als optie kan de MMx50 voorzien worden van een ingebouwde batterijlader

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.