Onderhoudsaanbod

Lage onderhoudskosten

Armada reinigingsmachines zijn ontworpen en gebouwd met het oog op lage onderhouds-kosten, een lange levensduur, duurzaamheid, minimale belasting van het milieu en een minimum aan stilstand. Vanzelfsprekend hoort de serviceverlening hier naadloos op aan te sluiten.

Onderdelen binnen 24 uur

In ons centrale magazijn in Voorburg hebben wij een uitgebreid assortiment onderdelen waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat vrijwel iedere onderdelenlevering binnen 24 uur plaats vindt. In het uitzonderlijke geval dat een onderdeel niet op voorraad is kunnen wij dit middels een speciale procedure binnen 2 werkdagen vanaf de fabriek laten komen.

Pech? Monteurs zijn onderweg

Nadat een storing of verzoek om onderhoud bij ons binnen komt kunnen onze monteurs uiterlijk binnen twee werkdagen aanwezig zijn. In hun servicebussen is van iedere machine een uitgebreide voorraad onderdelen aanwezig waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat in vrijwel alle gevallen na hun bezoek de machine weer ingezet kan worden.

Voorkomen is beter dan genezen met onze preventieve onderhoudscontracten

Wij zijn daarom groot voorstander van het afsluiten van preventieve onderhoudscontracten. Het Happy Clean onderhoudsprogramma biedt de mogelijkheid om, afhankelijk van de inzet van de machine, een abonnement voor een passend preventief onderhoudsprogramma af te sluiten. Deze onderhoudsabonnementen kunnen desgewenst uitgebreid worden naar Full Service Onderhoudscontracten waarin voor een vast bedrag per maand alle reparaties en het noodzakelijke onderhoud worden uitgevoerd.

Advies nodig?

Geen probleem! Een van onze specialisten helpen u graag verder.