Armada Reinigingssystemen opzit schrobmachine

Schrobmachines

Lees meer

Fimap schrobmachines worden aanbevolen voor het schrobben en direct drogen van vloeren in overdekte ruimtes. Zij kunnen zelfs vlakke vloeren buiten reinigen. Zij worden vooral gebruikt voor reguliere onderhoudsschoonmaak, maar kunnen in de juiste uitvoering ook voor intensieve of specialistische reiniging ingezet worden.

Armada Reinigingsystemen opzit veegmachine

Veegmachines

Lees meer

Fimap veegmachines worden gebruikt voor het verwijderen van los liggend vuil.De mechanische werking van de borstel verwijdert het vuil terwijl opwervelend stof wordt weggezogen en opgevangen in een filter.

FV60-product

Stofzuigers

Lees meer

De commerciële Fimap Stof- en waterzuigers zijn geschikt voor het opnemen van stof, los liggend vuil of vloeistoffen vanaf vrijwel ieder oppervlakte.


De Industriële  Fimap stof- en waterzuigers zij geschikt voor het op- of afzuigen van alle soorten materialen in omstandigheden die te zwaar zijn voor de commerciële stofzuigers. Een groot assortiment machines en accessoires biedt een oplossing voor elk probleem zowel voor het incidenteel opzuigen van vuil als voor continue afzuiging.

Armada Reinigingsystemen eenschijfsmachine

Eenschijfsmachines

Lees meer

Fimap eenschijfsmachines zijn bij uitstek geschikt voor het zeer intensief reinigen en onderhouden van vloeren die bewerkt of beschermd moeten worden.

Hogedrukreiniger Blue Clean 975 - Armada Reinigingssystemen

Hogedrukreiniger

Lees meer

Hogedrukreinigers zijn geschikt voor het intensief reinigen van oppervlakken met behulp van koud of warm water dat onder hoge druk op het vervuilde oppervlakte gericht wordt.

Sproei extractie reiniger FE18 - Armada Reinigingssystemen

Specials

Lees meer

Fimap sproei- extractiemachines worden gebruikt voor het intensief reinigen van vloerbedekking en meubelstoffen.

Hulp nodig?

Wij helpen u met het selecteren van een schoonmaakmachine dat het best bij u past.