Co-Bots

Filters tonen

Veelgestelde vragen

loader-image/
/

Bel naar 070 335 03 81 of stuur een email naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur.

U kunt ons ook mailen via een contactformulier.
Ben u een klant? Gebruik dit formulier
Ben u een monteur? Gebruik dan dit formulier/
/

1. U vraagt een demo aan
Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

2. Wij nemen contact met u op
Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

3. Wij komen langs
Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

4. Direct aan de slag?
Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Co-Bots

Het autonome reinigingssysteem van Fimap dat de schoonmaaknormen verhoogt. De Co-Bot is een collaboratieve robot die de gebruiker niet vervangt, maar met hen samenwerkt, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Het vereist minimaal toezicht, dus terwijl de Co-Bot zich bezighoudt met de meer eenvoudige en repetitieve schoonmaaktaken die veel tijd in beslag nemen, kan het personeel zich concentreren op de meer complexe taken, waardoor de tijd en kosten worden geoptimaliseerd.

Het biedt een opmerkelijk concurrentievoordeel en compenseert zelfs personeelstekorten en waarborgt zo de continuïteit van de dienstverlening.