Hogedrukreinigers

Filters tonen
Herstel
Herstel
Herstel

Veelgestelde vragen

loader-image/
/

Bel naar 070 335 03 81 of stuur een email naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur.

U kunt ons ook mailen via een contactformulier.
Ben u een klant? Gebruik dit formulier
Ben u een monteur? Gebruik dan dit formulier/
/

1. U vraagt een demo aan
Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

2. Wij nemen contact met u op
Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

3. Wij komen langs
Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

4. Direct aan de slag?
Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers zijn één van de meest veelzijdige, efficiënte en arbeidsbesparende machines. En geschikt voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. De machine bestaat uit een motor (elektrisch, diesel of benzine). Een bijpassende hogedrukpomp die het water op een oppervlakte spuit. Dit is instelbaar van een fijne spray tot een krachtige geconcentreerde straal.

De koud water hogedrukreinigers bieden het gemak van reiniging onder hoge druk. Door de continue druk wordt vastzittend vuil verwijderd, ook op grote oppervlakken en op lastige plaatsen. Deze hoge druk in combinatie met een geschikt reinigingsmiddel zorgt voor de meest effectieve schoonmaak oplossing. Met een hogedrukreiniger wordt het gewenste resultaat bereikt in een fractie van de tijd die nodig zou zijn bij het gebruik van een slang aan een waterkraan of emmer water en een schrobborstel.

Alle hogedrukreinigers zijn voorzien van een injectiesysteem om reinigingsmiddel in de waterstroom te brengen. De hogedrukreinigers zijn comfortabel in gebruik en bijzonder eenvoudig te bedienen. Zo kunt u de hogedrukreinigers helemaal afstemmen op uw wens en en uw werkzaamheden.

De warm water hogedrukreinigers hebben dezelfde voordelen als de koud water hogedrukreinigers. De reiniging is bij de warm water hogedrukreinigers echter nog intensiever door het gebruik van verhit water.

Het verhitten van het water gebeurt met behulp van een dieselbrander en een warmtewisselaar. Afhankelijk van de capaciteit van de brander en de gebruikte hoeveelheid water kunnen temperaturen tot wel 100 graden bereikt worden.

Het warme water, de hoge druk en de speciale slang die naar een spuitpistool leidt, zorgt ervoor dat hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden gereinigd. Ook kunnen hier speciale opzetstukken op worden aangesloten om aan al uw wensen te voldoen.