Schrobmachines

Filters tonen
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel

Veelgestelde vragen

loader-image/
/

Helaas niet. Wij hebben allround schrobmachines en machines voor specialistische zaken. Bekijk ons aanbod schrobmachines en neem de specificaties door voor meer informatie.

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen 070 335 03 81 of mailen naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur./
/

Opzitmachines worden ingezet zodra grotere oppervlakken gereinigd moeten worden. Doordat de productiviteit tot 50% hoger ligt dan die van een achterloopmachine, neemt het benodigde aantal arbeidsuren sterk af. Dit leidt direct tot lagere schoonmaakkosten.

Achterloopmachines
 worden gebruikt voor het reinigen van kleinere oppervlakken. Zoals de naam aangeeft loopt de gebruiker achter de machine. Met name bij kleinere machines heeft hij daardoor veel controle. Achterloopmachines zijn over het algemeen eenvoudig van opbouw en makkelijk te bedienen./
/

Bel naar 070 335 03 81 of stuur een email naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur.

U kunt ons ook mailen via een contactformulier.
Ben u een klant? Gebruik dit formulier
Ben u een monteur? Gebruik dan dit formulier/
/

1. U vraagt een demo aan
Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

2. Wij nemen contact met u op
Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

3. Wij komen langs
Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

4. Direct aan de slag?
Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Schrobmachines

Schrobmachines worden aanbevolen voor het schrobben en drogen van vloeren in overdekte ruimtes. Zij kunnen zelfs vlakke, niet schurende vloeren buiten reinigen. Zij worden vooral gebruikt voor regelmatige onderhoudsschoonmaak. Ook kunnen ze de juiste uitvoering voor intensieve of specialistische reiniging ingezet worden.

Bijna al onze producten komt van de Italiaanse producent Fimap. Dit zijn zeer betrouwbare schrobmachines.