Stofzuigers

Filters tonen
Herstel
Herstel
Herstel

Veelgestelde vragen

loader-image/
/

Bel naar 070 335 03 81 of stuur een email naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur.

U kunt ons ook mailen via een contactformulier.
Ben u een klant? Gebruik dit formulier
Ben u een monteur? Gebruik dan dit formulier/
/

1. U vraagt een demo aan
Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

2. Wij nemen contact met u op
Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

3. Wij komen langs
Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

4. Direct aan de slag?
Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Stofzuigers

Wij beschikken over stofzuigers en waterzuigers. Deze machines worden gebruikt voor het eenvoudig opnemen van stof, los liggend vuil of vloeistoffen van ieder oppervlakte. De diverse filtersystemen zorgen ervoor dat de uitgeblazen lucht stofvrij is. Hierdoor heeft u geen last van stof in de ruimte.

Industriële stof- en waterzuigers zijn geschikt voor het op- of afzuigen van alle soorten materialen. Vooral in omstandigheden die te zwaar zijn voor de commerciële stofzuigers. Een groot assortiment machines en accessoires biedt een oplossing voor elk probleem. Zowel voor het incidenteel opzuigen van vuil als voor continue afzuiging.

Sproei extractie reinigers zijn geschikt voor het intensief reinigen van tapijt en bekledingsstoffen. Water met reinigingsmiddel wordt onder druk in de stof gespoten en daarna weer uit de stof gezogen. In het wat oplost vuil wordt daardoor uit de stof gezogen en niet alleen van de oppervlakte verwijderd.