Veegmachines

Filters tonen
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel

Veelgestelde vragen

loader-image/
/

Bel naar 070 335 03 81 of stuur een email naar info@armada.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur.

U kunt ons ook mailen via een contactformulier.
Ben u een klant? Gebruik dit formulier
Ben u een monteur? Gebruik dan dit formulier/
/

1. U vraagt een demo aan
Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

2. Wij nemen contact met u op
Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

3. Wij komen langs
Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

4. Direct aan de slag?
Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Veegmachines

Achterloop veegmachines worden vooral gebruikt voor het reinigen van kleinere oppervlakken. Zoals de naam al aangeeft loopt de gebruiker achter de machine. Met name bij de kleinere machines heeft hij daardoor op een eenvoudige manier veel controle.

Achterloop machines zijn over het algemeen eenvoudig van opbouw en zeer eenvoudig te bedienen.

Opzit veegmachines worden ingezet zodra er grotere oppervlakken gereinigd moeten worden. Doordat de productiviteit tot 50% hoger ligt dan die van een achterloop machine met gelijke werkbreedte neemt het benodigde aantal arbeidsuren sterk af. Dit leidt direct tot lagere schoonmaakkosten.