Fimap E-Spray

Desinfectie

Korte productinformatie

De Fimap E-Spray is een professionele pistool-sprayer die gebruik maakt van elektrostatische inductie om desinfecterende producten effectief en gelijkmatig te verspreiden.

Video(s)

Sector(en)

Specificaties

Specificaties Eenheid E-Spray
Capaciteit (theoretisch) m2/uur 350
Pomp W 15
Desinfectie tank inhoud L 1
Voeding Li-Ion batterij
Voeding capaciteit V 18
Werktijd op 1 lading uur 8
Gewicht Kg 2,7
Afmetingen (l x b x h) mm 417 x 90 x 280

Downloads

Productinformatie

De Fimap E-Spray is een professionele pistool-sprayer die gebruik maakt van elektrostatische inductie om desinfecterende producten effectief en gelijkmatig te verspreiden.

E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik. De lithium ion batterij maakt het mogelijk om enkele uren overal te desinfecteren zonder aan een kabel vast te zitten. Het product word in zeer kleine en lichte druppels verspreid die in alle hoekjes van het behandelde oppervlak komen. Nadat deze zijn neergedaald laten ze een desinfecterende laag achter.

Ziektekiemen en bacteriën verspreiden zich snel en kunnen zich nestelen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals toetsenborden, telefoons of kassasystemen. Een elektrostatische spray kan het doel oppervlak gelijkmatig bereiken tot in de meest ontoegankelijke plekken. De wolk desinfectie bedekt het oppervlak compleet en ontsmet deze op elk onderdeel.

Hoe werkt het?
Elektrostatische desinfectie biedt de mogelijkheid om een compleet oppervlakte snel en gelijkmatig te bedekken. De elektrostatische applicator geeft een elektrische lading aan het product dat uit de nozzle komt. De geladen deeltjes stoten elkaar af, zodat ze op afstand van elkaar blijven, maar tegelijkertijd worden ze aangetrokken tot het te behandelen oppervlak. De kracht van de geladen deeltjes is groter dan die van de zwaartekracht zodat ze direct worden aangetrokken naar oppervlaktes en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er dus voor dat alle deeltjes van het product op het oppervlak terecht komen en een 360o dekking geven zonder stukken over te slaan.

De Elektrostatische applicator geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat uit de nozzle komt.
Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het oppervlak. Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemicroniseerde product.
Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met het desinfectie middel.

Geschikt voor diverse applicaties
Er zijn diverse nozzles beschikbaar om verschillende soorten nevels te creëren, overeenkomend met de behoeftes en gebruik.

Desinfecterende werking
Het vernevelde product hecht zicht snel aan alle oppervlaktes, ook indien deze gebogen zijn, zonder opgehoopte druppels te creëeren. Het product wordt geatomiseerd in kleine deeltjes die snel drogen en geen druppels of nat oppervlak achterlaten.

Autonomie
De lithium batterij zorgt voor een onafgebroken werktijd tot 6 uur. Deze tijd kan verdubbeld worden met de reserve batterij.

Veiligheid en gebruik
Het gebruik van de Fimap E-spray, in combinatie met een desinfecterend product dat verneveld kan worden, vermindert het risico op kruisbesmetting tussen oppervlaktes. De E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik waardoor deze de gebruiker zo min mogelijk belast.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl