Fimap FM1500

Eenschijfsmachines

Korte productinformatie

Fimap FM1500 S/V is een professionele 230V eenschijfsmachine met een werkbreedte van 50 cm. Tevens heeft het een toerental van 1500 tpm.  De vaste padhouder wordt direct aangedreven door de motor.

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid FM1500
Soort Traditioneel
Werkbreedte mm 500
Vermogen W 1100
Rotaties / Oscillaties tpm 1500
Voeding Kabel
Afmetingen (l x b x h) mm 640 x 580 x 1260

Productinformatie

Fimap FM1500 S/V is een professionele 230V eenschijfsmachine met een werkbreedte van 50 cm. Tevens heeft het een toerental van 1500 tpm.  De vaste padhouder wordt direct aangedreven door de motor.

Door een gasveer ondersteund systeem zorgt ervoor dat de druk op de vloer altijd gelijk is. Ook als de vloer niet volkomen vlak is. Hierdoor wordt het werken met deze machine als comfortabel ervaren. Dit wordt ondersteund door het lage geluidsniveau en een ergonomische handgreep.

Bij de FM1500 V zorg de draaiing van de padhouder voor een luchtstroom waarmee opwervelend fijn stof getransporteerd wordt. En later in de stofzak wordt opgevangen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl