Fimap Orbitizer

Eenschijfsmachines

Korte productinformatie

Als de ruimtes krap worden, is het tijd om de Fimap Orbitizer te gebruiken.

Fimap Orbitizer is de nieuwe professionele vloerreinigingsmachine waarmee elke hoek bereikt kan worden en die alle denkbare vloerbehandelingen kan uitvoeren, zelfs in de meest ontoegankelijke ruimtes. Alles met slechts één draadloze machine.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Orbitizer
Soort Orbital
Werkbreedte mm 340
Vermogen W 300
Rotaties / Oscillaties opm 3800
Inhoud watertank L 1
Voeding Li-Ion batterij
Werktijd op 1 lading uur 2
Gewicht Kg 12
Afmetingen (l x b x h) mm 330 x 320 x 1290

Downloads

Productinformatie

Als de ruimtes krap worden, is het tijd om de Fimap Orbitizer te gebruiken.

Fimap Orbitizer is de nieuwe professionele vloerreinigingsmachine waarmee elke hoek bereikt kan worden en die alle denkbare vloerbehandelingen kan uitvoeren, zelfs in de meest ontoegankelijke ruimtes. Alles met slechts één draadloze machine.

De machine beweegt vooruit dankzij de orbitale (excentrische) beweging zodat moeiteloos gemanoeuvreerd kan worden en gemakkelijk de moeilijkst te bereiken en lastigste oppervlakken bewerkt kunnen worden.

De 3.800 orbitale bewegingen per minuut garanderen uitstekende prestaties.

Zijn slanke vorm en de schrobkop van slechts 11 cm hoog zorgen ervoor dat de Orbitizer perfect is voor het eenvoudig reinigen van transportmiddelen, onder en tussen stoelen, evenals in toiletten, op trappen, in keukens en wachtkamers.

De Orbitizer heeft een 36V lithiumbatterij, die het mogelijk maakt om overal te kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact, en zonder gehinderd te worden door een kabel.

Doordat de gebruiker het water alleen verstuift wanneer dat nodig is gebruikt de machine bijzonder weinig water en reinigingsmiddel.

Een nauwkeurige gewichtsbalans tussen het handvat en de basis zorgt voor een stevige grip en eenvoudige controle tijdens het manoeuvreren van de machine. Tevens levert hij de juiste druk op de schrobpad voor het uitvoeren van zware reinigings- en herstelbehandelingen van alle harde vloeren.

De Fimap Orbitizer is geschikt voor elk type vloer, zowel harde vloeren als bijvoorbeeld vloeren bedekt met hout, linoleum, PVC of tapijt.

Met de juiste pad kan de Orbitizer verschillende behandelingen uitvoeren. Van eenvoudige onderhoudsschoonmaak tot heavy duty reinigen en van was verwijderen tot kristalliseren en polijsten.

Alle intensieve behandelingen die met een traditionele machine worden uitgevoerd kunnen met dezelfde kwaliteit worden uitgevoerd. Maar dan zelfs tot aan randen, in hoeken, langs plinten en op treden, zowel op horizontale als verticale vlakken.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl