AR Blue Clean 589

Hogedrukreinigers

Korte productinformatie

De AR Blue Clean 589 is een koud water hogedrukreiniger en is bijzonder geschikt voor het verwijderen van diep en hardnekkig vuil van grote oppervlakken.

Sector(en)

Specificaties

Specificaties Eenheid Blue Clean 589
Koud of warm water Koud water
Pompdruk bar 170
Traploze drukregeling Ja
Watercapaciteit l/uur 500
Watertoevoertempratuur C Max. 60
Aantal plunjers 3
Materiaal plunjers Keramisch
Soort pomp Tuimelschijf
Toerental pomp 2800
Opgenomen vermogen kW 2,5
Aansluitwaarde V/Hz 230/50
Lengte aansluitkabel m 5
Lengte hogedrukslang m 10
Pistool en verstelbare lans Ja
Total Stop System Ja
Gewicht Kg 24,4
Afmetingen mm 840 x 380 x 330

Productinformatie

De AR Blue Clean 589 is een koud water hogedrukreiniger en is bijzonder geschikt voor het verwijderen van diep en hardnekkig vuil van grote oppervlakken.

Deze machine is ideaal voor dagelijks en semiprofessioneel gebruik en levert hoge prestaties dankzij de krachtige inductiemotor en de robuuste constructiematerialen, zoals de messing pomp kop en de professionele accessoires, allemaal met messing schroefdraadverbindingen. Een ander zeer belangrijk kenmerk van deze modellen is de manometer voor het bewaken van de druk, die kan worden aangepast aan de reinigingsbehoeften met behulp van de instelknop.

De 589 hogedrukreiniger is perfect voor het effectief verwijderen van vuil van bestrating, muren, trappen, daken of zwembaden, of voor het wassen van grote voertuigen zoals campers en boten.

De grote rubberen wielen en de handige telescopische handgreep maken de machine gemakkelijk te verplaatsen, terwijl de ingebouwde reinigingsmiddelentank het gebruik aanzienlijk vereenvoudigt. En dankzij de haspel en accessoire houder berg je alles netjes op als je klaar bent met werken.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl