Fimap Fimop

Schrobmachines

Korte productinformatie

De Fimap Fimop is een uiterst compacte schrobmachine. Het is speciaal ontwikkeld om handmatige mopsystemen te vervangen in kleine ruimtes met veel obstakels. De voordelen ten opzichte van deze systemen zijn een hogere kwaliteit van schoonmaak en direct droge vloeren.

Video(s)

Sector(en)

HorecaRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfWellness

Specificaties

Specificaties Eenheid Fimop
Capaciteit m2/uur 300
Werkbreedte mm 340
Inhoud schoonwatertank L 1,2
Inhoud vuilwatertank L 1
Batterij Li-Ion batterij
Batterijcapaciteit V 25,6
Soort aandrijving Semi-auto.
Werktijd op 1 lading uur 1
Zuigmond Breedte mm 395
Afmetingen (l x b x h) mm 395 x 445 x 1295

Downloads

Productinformatie

De schrobmachine Fimap Fimop is een uiterst compacte schrobmachine. Het is speciaal ontwikkeld om handmatige mopsystemen te vervangen in kleine ruimtes met veel obstakels. De voordelen ten opzichte van deze systemen zijn een hogere kwaliteit van schoonmaak en direct droge vloeren. Ook kan er veilig op gelopen worden, biedt het snellere reiniging en minder lichamelijke inspanning.

De schrobmachine Fimap Fimop schrobt de vloer met een cilindrische borstel en zuigt het vuile water direct weer op. Dankzij het speciale scharnierpunt kan de machine 3600 draaien. De Li-ion batterij heeft een capaciteit van 1 uur en kan op ieder moment geladen worden. De machine is dus ieder moment van de dag beschikbaar.

De gescheiden tanks voor schoon en vuil water zorgen ervoor dat er altijd met schoon water gereinigd word. Een groot voordeel ten opzichte van handmatige mopsystemen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl