Fimap Genie XS

Schrobmachines

Korte productinformatie

De schrobmachine Fimap Genie XS is de eerste batterij aangedreven schrobmachine in de kleinste ruimtes ingezet kan worden. Handmatige reiniging wordt daarmee overbodig.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Genie XS
Capaciteit m2/uur 900
Werkbreedte mm 280
Borsteldruk Kg 10
Inhoud schoonwatertank L 3
Inhoud vuilwatertank L 4
Batterij Li-Ion batterij
Batterijcapaciteit V 36
Soort aandrijving Semi-auto.
Werktijd op 1 lading uur 1
Zuigmond Breedte mm 325
Geluid dB <70
Afmetingen (l x b x h) mm 555 x 375 x 1050

Downloads

Productinformatie

De schrobmachine Fimap Genie XS is de eerste batterij aangedreven schrobmachine in de kleinste ruimtes ingezet kan worden. Handmatige reiniging wordt daarmee overbodig.

De parabolische zuigmond volgt de 28 cm grote borstel in iedere bocht. En kan zelfs achteruit werkend de vloer perfect drogen. Ook onder tafels en stoelen.

De Li-ion batterij heeft voldoende capaciteit om tot 60 minuten op een batterijlading te kunnen werken. Tussendoor bijladen vormt geen enkel probleem voor dit type batterij. Hierdoor is de XS altijd klaar voor gebruik. Met een extra batterij is het zelfs mogelijk om constant door te wisselen.

Schrobmachine Fimap Genie XS wordt volledig vanaf de ergonomische, in hoogte verstelbare, handgreep bedient. Door een simpele druk op de Eco-knop worden geluidsniveau, energieverbruik en waterverbruik gereduceerd. Dat maakt de XS geschikt voor gebruik zonder dat mensen in de omgeving gestoord worden.

De Genie XS is compact, robuust en lichtgewicht. Met de handgreep opgeklapt kan de gebruiker de machine eenvoudig optillen en er zelfs zonder al te veel inspanning trappen mee op- en aflopen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl