Fimap Genie

Schrobmachines

Korte productinformatie

De schrobmachine Fimap Genie is de oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes en ruimtes waar veel obstakels zijn.

De Genie is de kleinste schrobmachine in de markt en is zowel beschikbaar met batterij aandrijving als met een 230V kabel. En als schrob- veegmachine met batterijaandrijving.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Genie E Genie B Genie Bs
Capaciteit m2/uur 1050 1050 1010
Werkbreedte mm 360 360 335
Borsteldruk Kg 17,7 20 14,5
Inhoud schoonwatertank L 7 8 10
Inhoud vuilwatertank L 9 8 10
Batterij / kabel Kabel AGM Batterij AGM Batterij
(Batterij)capaciteit V 230 12 12
Soort aandrijving Semi-auto. Semi-auto. Semi-auto.
Werktijd op 1 lading uur - 1,20 2
Zuigmond Breedte mm 440 440 530
Geluid dB 66 69 64,5
Afmetingen (l x b x h) mm 615 x 465 x 1105 690 x 465 x 1115 720 x 540 x 1105

Downloads

Productinformatie

De schrobmachine Fimap Genie is de oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes en ruimtes waar veel obstakels zijn.

Schrobmachine Fimap Genie is de kleinste schrobmachine in de markt en is zowel beschikbaar met batterij aandrijving als met een 230V kabel. En als schrob- veegmachine met batterijaandrijving. Hij schrobt de vloer intensief met een schrobborstel met een diameter van 35 cm. Of met twee cilindrische borstels met een werkbreedte van 35 cm. Het zuigt het vuile water direct op zodat een schone en direct beloopbare vloer achterblijft. De Bs uitvoering veegt eventueel losliggend vuil ook direct in een uitneembare vuillade. Dankzij de opklapbare handgreep en de rondom de borstel bewegende parabolische zuigmond kan probleemloos tot in de hoeken en onder tafels worden geschrobd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Fimap Genie in veel gevallen de handmatige schoonmaak kan vervangen.

Eigenschappen

De watertanks van de Genie 35 zijn afneembaar en hebben een inhoud van 10 liter voor de batterij versie en 7 liter voor de kabelversie. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Genie in iedere werkkast kan worden opgeborgen. Zeker als hij in opgevouwen toestand wordt weggezet.

De Genie 35 B en Bs kunnen ongeveer vijf kwartier werken op een batterijlading. Vervolgens kan de batterij met de ingebouwde lader bij ieder stopcontact weer opgeladen worden. Indien een langere werktijd is gewenst kan de batterij ook eenvoudig, zonder gereedschap, worden gewisseld.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl