Fimap iMx

Schrobmachines

Korte productinformatie

Bij de ontwikkeling van de achterloop schrobmachine Fimap iMx hebben mens en milieu centraal gestaan. Dit resulteert in een eenvoudige, efficiënte en ‘groene’ schrobmachine.

De Fimap iMx heeft een werkbreedte van 50 centimeter en de watertank heeft een inhoud van 40 liter schoon water. Met ingeschakelde Eco-stand werkt de machine tot 5 uur op een batterijlading. De ingebouwde batterijlader kan eenvoudig bij ieder stopcontact opgeladen worden.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfTransportWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid iMx B iMx Bt
Capaciteit m2/uur 1785 1785
Werkbreedte mm 510 510
Borsteldruk Kg 27 27
Inhoud schoonwatertank L 40 40
Inhoud vuilwatertank L 40 40
Batterij AGM batterij AGM batterij
Batterijcapaciteit V 24 24
Soort aandrijving Semi-auto. Auto.
Werktijd op 1 lading uur 3,4 2,9
Zuigmond Breedte mm 705 705
Geluid dB 52,9 63
Afmetingen (l x b x h) mm 1181 x 591 x 1030 1181 x 591 x 1030

Downloads

Productinformatie

Bij de ontwikkeling van de achterloop schrobmachine Fimap iMx hebben mens en milieu centraal gestaan. Dit resulteert in een eenvoudige, efficiënte en ‘groene’ schrobmachine.

Dankzij de ergonomische vormgeving is de machine comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het paneel is duidelijk en intuïtief te bedienen. Rijsnelheid en waterverbruik zijn met een enkele handeling te regelen. Met slechts een druk op de Eco-knop wordt het energieverbruik vrijwel gehalveerd. Wat resulteert in een daling van het geluidsniveau tot slechts 58 dB(A).

De schrobmachine Fimap iMx heeft een werkbreedte van 50 centimeter en de watertank heeft een inhoud van 40 liter schoon water. Met ingeschakelde Eco-stand werkt de machine tot 5 uur op een batterijlading. De ingebouwde batterijlader kan eenvoudig bij ieder stopcontact opgeladen worden.

Duurzaamheid van schrobmachine Fimap iMx

Ook bij de keuze van de materialen waaruit de iMx is opgebouwd zijn duurzame keuzes gemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat 95% van de componenten volledig gerecycled kan worden en een optimale levensduur gegarandeerd wordt. Zo zijn de borstelkop, het chassis en de zuigmondophanging volledig van roestvrij aluminium gemaakt. Een dergelijke keuze maakt de machine robuust, betrouwbaar en inzetbaar in alle denkbare omstandigheden.

De iMx is ook beschikbaar in een budgetvriendelijke basis uitvoering met handmatige bediening van de diverse functies.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl