Fimap Magna Cylindrical

Schrobmachines

Korte productinformatie

De Fimap opzit schrob- zuigmachine model Magna biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiency. Het is een robuuste machine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 90 cm, watertanks met een inhoud van 190 liter schoon watertank en de mogelijkheid om 5 uur achtereen te werken op een batterijlading is de Magna geschikt om in grote ruimtes te werken.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveIndustrieOrganisaties en institutenRetail grootSchoonmaakbedrijfTransportZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Magna Cylindrical Magna Cylindrical PLUS
Capaciteit m2/uur 4950 4950
Werkbreedte mm 825 825
Werkbreedte met 2 zijborstels mm 1220 1220
Borsteldruk Kg 35 - 45 35 - 45
Inhoud schoonwatertank L 190 190
Inhoud vuilwatertank L 195 195
Inhoud vuil opvangbak L 16 16
Batterij AGM batterij AGM batterij
Batterijcapaciteit V 36 36
Soort aandrijving Auto. Auto.
Werktijd op 1 lading uur 5,5 5
Zuigmond Breedte mm 1045 1045
Geluid dB 70 70
Afmetingen (l x b x h) mm 1837 x 1085 x 1372 1837 x 1085 x 1372

Downloads

Productinformatie

Schrobmachine Fimap Magna biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiency. Het is een robuuste machine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 90 cm, watertanks met een inhoud van 190 liter schoon watertank en de mogelijkheid om 5 uur achtereen te werken op een batterijlading is de Magna geschikt om in grote ruimtes te werken.

De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven. En daardoor beschermd worden tegen aanrijschade. Het volledig aluminium chassis garandeert een lange levensduur.

Het dubbele voorwiel reduceert de druk op de vloer en zorgt voor een lichte besturing. In combinatie met het lage zwaartepunt zorgt het voor optimale stabiliteit en wendbaarheid. De lage instap en de verstelbare bestuurdersstoel bieden de gebruiker een comfortabele werkplek. Hij kan daarbij de machine bedienen zonder de handen van het stuur te halen.

Schrobmachine Fimap Magna heeft een maximale borsteldruk van 150 Kg, een veelheid aan veiligheidsvoorzieningen en rijdt moeiteloos tegen hellingen van maximaal 18% op.

De Fimap Magna is naar keuze beschikbaar met vlakke borstels of cilindrische borstels en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine op afstand volledig gecontroleerd kan worden.

In de Plus uitvoering is de Magna uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl