Fimap Maxima Cylindrical

Schrobmachines

Korte productinformatie

Met de Fimap Maxima heeft u de mogelijkheid om uw eigen schrob- zuigmachine samen te stellen.

De Fimap Maxima is uitgevoerd in schokvast polyethyleen en opgebouwd op een robuust en roestvrij aluminium chassis. Alle delen blijven binnen de contouren van de machine waar ze goed beschermd zijn tegen aanrijdingen. De watertanks hebben een inhoud van 60 liter schoon water en de Maxima kan tot vier uur aaneengesloten werken op een batterijlading.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Maxima 50 BTS Maxima 50 BTS PRO Maxima BTS PLUS
Capaciteit m2/uur 1776 1776 1776
Werkbreedte mm 480 480 480
Borsteldruk Kg 25 - 28 25 - 35 25 - 35
Inhoud schoonwatertank L 60 60 60
Inhoud vuilwatertank L 65 65 65
Inhoud vuil opvangbak L 3,6 3,6 3,6
Batterij / Kabel AGM batterij AGM batterij AGM batterij
Voeding capaciteit V 24 24 24
Soort aandrijving Auto. Auto. Auto.
Werktijd op 1 lading uur 2,8 2,2 2,2
Zuigmond Breedte mm 785 785 785
Geluid dB 66,8 66,8 66,8
Afmetingen (l x b x h) mm 1277 x 567 x 1097 1277 x 567 x 1097 1277 x 567 x 1097

Downloads

Productinformatie

Met schrobmachine Fimap Maxima heeft u de mogelijkheid om uw eigen schrob- zuigmachine samen te stellen.

De Fimap Maxima is uitgevoerd in schokvast polyethyleen en opgebouwd op een robuust en roestvrij aluminium chassis. Alle delen blijven binnen de contouren van de machine waar ze goed beschermd zijn tegen aanrijdingen. De watertanks hebben een inhoud van 60 liter schoon water en de Maxima kan tot vier uur aaneengesloten werken op een batterijlading.

Voor het schrobsysteem kan gekozen worden uit een enkele borstel met een werkbreedte van 50 cm, dubbele schrobborstels met een werkbreedte van 60 cm, cilindrische borstels voor een schrob- veegsysteem met een werkbreedte van 51 cm of een excentrisch bewegende padhouder met een werkbreedte van 51 cm.

Uitvoeringen van schrobmachine Fimap Maxima

Vervolgens kan gekozen worden uit drie bedieningspanelen. De Basic uitvoering biedt op een overzichtelijke manier de meest essentiële functies, de Pro uitvoering heeft een membraan paneel met meerdere functies en de mogelijkheid om de schrobkop elektrisch op te tillen en de Plus uitvoering is voorzien van een touch-screen display met een veelheid aan functies, inclusief de mogelijkheid om instructiefilmpjes te tonen aan de gebruiker.

Tenslotte kan de Fimap Maxima afgerond worden met diverse opties als een ingebouwde batterijlader, led verlichting, een handzuigset, hogedrukreiniger, snelvulsysteem, super soft wielen, een doseersysteem en een recycling systeem.

De Fimap Maxima kan voorzien worden van het Fimap Fleet Management systeem. Met deze telemetrie kan real time via een app gezien worden waar de machine zich bevindt, door wie en hoe de machine gebruikt wordt en wat de conditie is van de diverse onderdelen in de machine. De servicedienst kan aan de hand van deze gegevens ook preventief ingrijpen om stilstand te voorkomen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl