Fimap MMg Cylindrical

Schrobmachines

Korte productinformatie

Fimap schrobmachine MMg is een veelzijdige opzit schrobmachine die geschikt is voor onderhoudsschoonmaak. Ook is het te gebruiken voor industriële toepassingen. De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven. En daardoor beschermd worden tegen aanrijschade.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveIndustrieOrganisaties en institutenRetail grootSchoonmaakbedrijfTransportZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid MMg Cylindrical MMg Cylindrical PLUS
Capaciteit m2/uur 3870 3870
Werkbreedte mm 645 645
Werkbreedte met 2 zijborstels mm 940 940
Borsteldruk Kg 30 - 40 30 - 40
Inhoud schoonwatertank L 110 110
Inhoud vuilwatertank L 110 110
Inhoud vuil opvangbak L 8 8
Batterij AGM batterij AGM batterij
Batterijcapaciteit V 24 24
Soort aandrijving Auto. Auto.
Werktijd op 1 lading uur 4,3 4
Zuigmond Breedte mm 880 880
Geluid dB 63,3 71,5
Afmetingen (l x b x h) mm 1602 x 881 x 1242 1602 x 881 x 1242

Downloads

Productinformatie

Schrobmachine Fimap MMg is een veelzijdige opzit schrobmachine die geschikt is voor onderhoudsschoonmaak. Ook is het te gebruiken voor industriële toepassingen. De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven. En daardoor beschermd worden tegen aanrijschade.

Het dubbele voorwiel reduceert de druk op de vloer en zorgt voor een lichte besturing. In combinatie met het lage zwaartepunt zorgt het voor optimale stabiliteit en wendbaarheid. De lage instap en de verstelbare bestuurdersstoel bieden de gebruiker een comfortabele werkplek. Hij kan daarbij de machine bedienen zonder de handen van het stuur te halen.

De schrobmachine heeft een maximale borsteldruk van 100 Kg, kan tot 5 uur werken op een batterijlading en rijdt moeiteloos tegen hellingen van maximaal 18% op.

De fimap MMg is naar keuze beschikbaar met vlakke borstels, cilindrische borstels of een rechthoekige orbital padhouder en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine op afstand volledig gecontroleerd kan worden.

Schrobmachine Fimap MMg Plus

In de Plus uitvoering is de MMg uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl