Fimap MMx50

Schrobmachines

Korte productinformatie

De Fimap MMx50 is een achterloop schrobmachine (50 cm werkbreedte). Het heeft een minimale belasting van het milieu, geluid, bedieningsgemak en eenvoudige reiniging.

Met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) is de Fimap MMx50 de stilste schrobmachine die op dit moment verkrijgbaar is. Het bedieningsgemak komt tot uitdrukking omdat op de machine geen schakelaar meer te vinden is. Het simpelweg omdraaien van de contactsleutel stelt de machine in werking. Ook niet getraind personeel kan binnen enkele minuten met de machine werken.

Sector(en)

AutomotiveIndustrieOrganisaties en institutenRetail grootSchoonmaakbedrijfTransportZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid MMx 50 Bt
Capaciteit m2/uur 1750
Werkbreedte mm 510
Borsteldruk Kg 23
Inhoud schoonwatertank L 40
Inhoud vuilwatertank L 50
Batterij AGM batterij
Batterijcapaciteit V 24
Soort aandrijving Auto.
Werktijd op 1 lading uur 2,5
Zuigmond Breedte mm 705
Geluid dB 62
Afmetingen (l x b x h) mm 1170 x 590 x 1010

Downloads

Productinformatie

De Fimap MMx50 is een achterloop schrobmachine (50 cm werkbreedte). Het heeft een minimale belasting van het milieu, geluid, bedieningsgemak en eenvoudige reiniging.

Met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) is Fimap MMx50 de stilste schrobmachine die op dit moment verkrijgbaar is. Het bedieningsgemak komt tot uitdrukking omdat op de machine geen schakelaar meer te vinden is. Het simpelweg omdraaien van de contactsleutel stelt de machine in werking. Ook niet getraind personeel kan binnen enkele minuten met de machine werken.

De Eco mode geeft de mogelijkheid om met een druk op de knop het vermogen van de zuig- en borstelmotor tot ca. 75% te reduceren. Hierdoor kan er nog langer op een batterijlading gewerkt kan worden en het geluidsniveau ook nog verder gereduceerd wordt.

Onderhoud en eigenschappen van schrobmachine Fimap MMx50

De volledig te openen, schuin aflopende vuilwatertank en de gladde afwerking van het materiaal zorgen ervoor dat de machine eenvoudig te legen en uitstekend schoon te houden is.

Fimap MMx50 heeft een watertank van 40 liter schoon water.  De batterijset heeft voldoende capaciteit om 2 uur aaneengesloten te werken. De machine kan desgewenst ook met een elektronische rijaandrijving geleverd worden. Als optie kan de machine voorzien worden van een ingebouwde lader en het FSS doseersysteem waarmee tot 50% van het water en 30% van het reinigingsmiddel bespaard kunnen worden.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl