Fimap Mxr

Schrobmachines

Korte productinformatie

De Fimap Mxr is een opzit schrobmachine die dankzij zijn compacte afmetingen en relatief lage investering ingezet kan worden. Met de insteek waar traditioneel met achterloopmachines gewerkt zou moeten worden.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfTransportWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid Machine
Capaciteit m2/uur 3000
Werkbreedte mm 500
Borsteldruk Kg 15
Inhoud schoonwatertank L 67
Inhoud vuilwatertank L 66
Batterij AGM batterij
Batterijcapaciteit V 24
Soort aandrijving Auto.
Werktijd op 1 lading uur 2,5
Zuigmond Breedte mm 705 - 800
Geluid dB 63
Afmetingen (l x b x h) mm 1265 x 600 x 1030

Downloads

Productinformatie

De Fimap Mxr is een opzit schrobmachine die dankzij zijn compacte afmetingen en relatief lage investering ingezet kan worden. Met de insteek waar traditioneel met achterloopmachines gewerkt zou moeten worden.

Schrobmachine Fimap Mxr heeft een lengte van slechts 126 cm en een draaicirkel van 154 cm. Tevens kan de machine werkend door doorgangen van slechts 71 cm breed rijden. Hiermee kan de Mxr overal komen waar nu met een achterloopmachine gewerkt moet worden. Dankzij de hogere werksnelheid ligt de productiviteit echter aanzienlijk hoger waardoor schoonmaakkosten met 35% gereduceerd worden. En met een geluidsniveau van slechts 54 dB(A) kan dat ook nog eens in elke denkbare omgeving.

Ergonomie en eigenschappen van schrobmachine Fimap Mxr

Bij het ontwerp van de  Mxr heeft een zware nadruk gelegen op de ergonomie. Zo kan de gebruiker van beide zijden op de machine stappen en is het voetbord slechts 30 cm hoog. Hierdoor kan het opstappen ook zonder noemenswaardige inspanning gebeuren. De bediening is eenvoudig en duidelijk waardoor geen speciale training voor de gebruiker benodigd is. Het dagelijks onderhoud wordt vereenvoudigd door de kleurcodering op alle onderdelen die dagelijks schoon gehouden moeten worden. De werkbreedte van de Mxr is 56 cm en in de ruime watertank kan 70 liter schoon water meegenomen worden.

De Fimap Mxr kan voorzien worden van bevestigingspunten voor diverse schoonmaakmaterialen en een vuilniszak. De machine is voorzien van een ingebouwde batterijlader zodat de batterijen bij elk stopcontact weer opgeladen kunnen worden.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl