Fimap My50

Schrobmachines

Korte productinformatie

Het ontwerp van de schrobmachine Fimap My50 is gericht is op uitstekende prestaties, hoge kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid. De betaalbaarheid heeft daarbij niet alleen betrekking op de prijs maar ook op de duurzaamheid.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfTransportWellness

Specificaties

Specificaties Eenheid My50 E
Capaciteit m2/uur 1850
Werkbreedte mm 510
Borsteldruk Kg 27,5
Inhoud schoonwatertank L 35
Inhoud vuilwatertank L 40
Voeding Kabel
Voeding capaciteit V 230
Soort aandrijving Semi-auto.
Zuigmond Breedte mm 680
Geluid dB 68,8
Afmetingen (l x b x h) mm 1165 x 545 x 990

Downloads

Productinformatie

Het ontwerp van de schrobmachine Fimap My50 is gericht is op uitstekende prestaties, hoge kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid. De betaalbaarheid heeft daarbij niet alleen betrekking op de prijs maar ook op de duurzaamheid.

Schrobmachine Fimap My50 is eenvoudig te bedienen en onderhouden zodat er geen training van de gebruikers nodig is. Op de machine zijn slechts twee schakelaars te vinden. Alle onderdelen die na afloop van het werk schoongemaakt moeten worden zijn eenvoudig toegankelijk en hebben een duidelijke kleurcodering.

De werkbreedte van de My50 is 51 cm. Dankzij de nieuwe dubbel scharnierende ophanging kan de machine ook in scherpe bochten manoeuvreren.  En daarmee de vloer uitstekend drogen met een zuigmond van slechts 68 cm breed. De machine kan daardoor eenvoudig in smalle doorgangen werken.

De My50 is alleen beschikbaar in een 230V kabeluitvoering. Optimale resultaten worden gegarandeerd door de combinatie van een borsteldruk van 25 Kg bij een toerental van 165 toeren per minuut. De schoonwatertank heeft een inhoud van  40 liter.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl