Floorwash F25

Schrobmachines

Korte productinformatie

De schrobmachine Floorwash F25 is geschikt voor het professioneel en efficiënt schoonmaken van alle soorten vloeren. Zowel harde vloeren als vloeren met vloerbedekking.

Dankzij het nieuwe concept kan de Floorwash F25 in hoeken en tot tegen wanden reinigen. Omdat het vuile water direct opgenomen wordt vindt geen opbouw van vuil plaats. Eventueel al aanwezige opbouw van vuil wordt effectief verwijderd.

Video(s)

Sector(en)

Retail kleinSchoonmaakbedrijf

Specificaties

Specificaties Eenheid F25
Capaciteit m2/uur 200
Werkbreedte mm 240
Inhoud schoonwatertank L 4
Inhoud vuilwatertank L 1
Voeding Kabel
Voeding capaciteit V 230
Gewicht (leeg) Kg 10
Afmetingen (l x b x h) mm 330 x 285 x 140

Downloads

Productinformatie

De schrobmachine Floorwash F25 is geschikt voor het professioneel en efficiënt schoonmaken van alle soorten vloeren. Zowel harde vloeren als vloeren met vloerbedekking.

Dankzij het nieuwe concept kan de schrobmachine Floorwash F25 in hoeken en tot tegen wanden reinigen. Omdat het vuile water direct opgenomen wordt vindt geen opbouw van vuil plaats. Eventueel al aanwezige opbouw van vuil wordt effectief verwijderd.

Voor de bediening van de Floorwash F25 is geen kracht of fysieke inspanning nodig. De tegengesteld draaiende schrobborstels, het water met reinigingsmiddel dat met een hendel op de hand naar behoefte wordt toegevoerd en de centrifugale kracht zorgen ervoor dat de vloer intensief gereinigd wordt. Terwijl de machine alleen maar naar voor en achter bewogen hoeft te worden.

De vuilwaterbak kan eenvoudig uit de machine genomen worden. De borstels zijn beschikbaar in drie hardheden en kunnen zonder gereedschap verwisseld worden.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl