Floorwash FB35

Schrobmachines

Korte productinformatie

De FB35 met Li-Ion batterij geeft alle vrijheid om overal te werken waar u maar wilt, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact in de buurt.

De schrobmachine Floorwash FB35 is geschikt voor het professioneel en efficiënt schoonmaken van alle soorten vloeren. Zowel harde vloeren als vloeren met vloerbedekking.

Video(s)

Sector(en)

Retail kleinSchoonmaakbedrijf

Specificaties

Specificaties Eenheid FB35
Capaciteit m2/uur 500
Werkbreedte mm 350
Inhoud schoonwatertank L 4
Inhoud vuilwatertank L 1,8
Voeding Li-Ion batterij
Voeding capaciteit V 36
Gewicht (leeg) Kg 9,5
Afmetingen (l x b x h) mm 330 x 385 x 140

Downloads

Productinformatie

De vloer schoonmaken zonder dat snoeren in de war raken.
Dit betekent het gebruik van de FloorWash FB35.

De oplaadbare batterij met lithium-iontechnologie garandeert 1 uur autonomie bij continue gebruik en is volledig opgeladen in slechts 90 minuten. Met het Smart Change System kan de batterij binnen enkele seconden worden vervangen.

Met deze autonomie, in combinatie met de afmetingen van deze machine, biedt de FloorWash FB35 de mogelijkheid om grote oppervlaktes te reinigen.
De machine reinigt, met dubbele walsborstels, alle soorten vloeren met zowel harde als zachte vloerbedekking. Het AFC-systeem herkent automatisch het type ondergrond waarop u werkt en past de motorprestaties aan. Het resultaat is altijd een hoogwaardige reiniging.

De koolborstelloze motor garandeert maximale prestaties en een lange levensduur. Het CPS-systeem regelt automatisch het motorvermogen. Bij obstakels of moeilijke oppervlakken werken de borstels met tussenpozen om schade te voorkomen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl