Fimap FA100 PE

Stofzuigers

Korte productinformatie

De Fimap FA100 PE is een professionele waterzuiger met afvoerpomp, een tankinhoud van 110 liter en een zeer krachtige zuigmotor. Dankzij het ontwerp is deze machine ook uitermate geschikt voor gebruik met een vaste voorzet zuigmond.

Sector(en)

Organisaties en institutenSchoonmaakbedrijfWellnessZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid FA100 PE
Type vervuiling Nat
Vermogen W 1950
Vacuüm kPa 25
Luchtstroom L/s 54
Tank inhoud L 100
Voeding Kabel
Voeding capaciteit V/Hz 230 - 240 / 50 - 60
Kabel lengte M 10
Afmetingen (l x b x h) mm 480 x 1050 x 600
Gewicht Kg 24,5

Productinformatie

De Fimap FA100 PE is een professionele waterzuiger met afvoerpomp, een tankinhoud van 110 liter en een zeer krachtige zuigmotor. Dankzij het ontwerp is deze machine ook uitermate geschikt voor gebruik met een vaste voorzet zuigmond.

De tank van de FA 100 PE is gemaakt van polyethyleen met geïntegreerde handgreep en duwbeugel. De afvoerpomp die instelbaar is in een continu stand en een vlotterstand zorgt voor een snelle leging van de tank.

De FA 100 word geleverd met een volledige set accessoires. Deze accessoires kunnen in een net achterop de machine meegenomen worden zodat zij altijd bij de hand zijn. De FA100 is standaard voorzien met een sponsfilter ter bescherming van de vlotter tijdens het zuigen van vloeistoffen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl