Fimap FB45

Stofzuigers

Korte productinformatie

Fimap FB45 is een krachtige blower in een sterke kunststof behuizing. De machine heeft 3 standen en kan maximaal 410.000 liter lucht per uur over de grond blazen. Hierdoor droogt de grond snel.

Sector(en)

AutomotiveOrganisaties en institutenSchoonmaakbedrijfTransport

Specificaties

Specificaties Eenheid FB45
Toepassing Tapijtreiniging
Vermogen W 520
Luchtstroom l/min 43212
Lengte kabel m 10
Afmetingen (l x b x h) mm 405 x 430 x 420

Productinformatie

Fimap FB45 is een krachtige blower in een sterke kunststof behuizing. De machine heeft 3 standen en kan maximaal 410.000 liter lucht per uur over de grond blazen. Hierdoor droogt de grond snel.

De extractie machine heeft een uitschuifbare handgreep en twee wielen aan de achterzijden. Het voordeel hiervan is dat de FB45 als een trolley verplaatst worden.

Fimap FB45 is een blower machine, compact en krachtig, in staat om textiel oppervlakken drogen binnen een zeer korte tijd. Het is ideaal om tapijten te reiniger na het gebruik van een extractiemachine. Het wordt gebruikt voor het drogen van grote oppervlakken.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl