FV-CART

Stofzuigers

Korte productinformatie

De stofzuiger die je overal volgt.

De batterijaangedreven FV-CART stofzuiger is een krachtig en handig professioneel trolleymodel, geschikt voor reinigingswerkzaamheden waarbij vaak van omgeving moet worden gewisseld.

Sector(en)

HorecaOrganisaties en institutenSchoonmaakbedrijfTransport

Specificaties

Specificaties Eenheid FV-CART
Type vervuiling Droog
Vermogen W 300
Vacuüm kPa 8
Luchtstroom L/s 6,98
Tank inhoud L 5,7
Voeding Li-Ion batterij
Werktijd op 1 lading uur 1
Afmetingen (l x b x h) mm 429 x 384 x 731,5
Gewicht Kg 16,7

Downloads

Productinformatie

FV-CART stofzuiger is een batterijaangedreven is een krachtig en handig professioneel trolleymodel, geschikt voor reinigingswerkzaamheden waarbij vaak van omgeving moet worden gewisseld.

De FV-CART wordt aangedreven door een lithiumbatterij die zorgt voor maximale mobiliteit, zonder vast te zitten aan een kabel. Dit biedt continue beschikbaarheid, omdat hij op elk moment kan worden opgeladen, en is dus altijd klaar voor gebruik.

De stofzuiger is uitgerust met een volledige set accessoires aan boord om te helpen gemakkelijk en eenvoudig verschillende reinigingsbehoeften op te lossen. De traploopwielen maken transport moeiteloos, zelfs op trappen.

De FV-CART is ideaal voor schoonmaakbedrijven, voor toepassingen in de transportsector, in treinen, vliegtuigen en bussen, maar ook in hotels, kantoren en wachtkamers.

De stofzuiger die je overal volgt.

 

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl