Fimap FSR

Veegmachines

Korte productinformatie

Fimap FSR is een opzit veegmachine. Het koppelt comfort aan de hoogste productiviteit in zijn klasse. De compacte afmetingen en wendbaarheid maken de FSR geschikt voor gebruik in kleine ruimtes of ruimtes met veel obstakels.

De FSR heeft een hoofdborstel met een werkbreedte van 60 cm en is naar keuze uitgerust met een of twee zijborstels. De veegmachine heeft een vuilbak met een inhoud van 65 liter. Het kan voor het legen eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden. Standaard is de machine voorzien van een groot paneelfilter. Optioneel kan dit vervangen worden door een doekfilter voor omstandigheden met zeer veel fijn stof. De borstels en het filter kunnen zonder gereedschap gewisseld worden.

Video(s)

Sector(en)

AutomotiveHorecaIndustrieOrganisaties en institutenRetail grootRetail kleinSchoonmaakbedrijfTransportZorg en Welzijn

Specificaties

Specificaties Eenheid FSR B FSR Hybrid
Capaciteit m2/uur 4500 4500
Werkbreedte mm 600 600
Werkbreedte met (no.) zijborstel(s) mm (2) 1000 (2) 1000
Inhoud vuil opvangbak L 65 65
Legen vuil opvangbak Handmatig Handmatig
Oppervlakte stoffilter m2 3,2 3,2
Voeding AGM batterij Benzine motor + AGM batterij
Voeding capaciteit V 24 24
Soort aandrijving Auto. Auto.
Werktijd op 1 lading 4 -
Afmetingen (l x b x h) mm 1455 x 845 x 1030 1455 x 845 x 1030

Downloads

Productinformatie

De Fimap FSR is een opzit veegmachine. Het koppelt comfort aan de hoogste productiviteit in zijn klasse. De compacte afmetingen en wendbaarheid maken de FSR geschikt voor gebruik in kleine ruimtes of ruimtes met veel obstakels.

Fimap FSR heeft een hoofdborstel met een werkbreedte van 60 cm en is naar keuze uitgerust met een of twee zijborstels. De veegmachine heeft een vuilbak met een inhoud van 65 liter. Het kan voor het legen eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden. Standaard is de machine voorzien van een groot paneelfilter. Optioneel kan dit vervangen worden door een doekfilter voor omstandigheden met zeer veel fijn stof. De borstels en het filter kunnen zonder gereedschap gewisseld worden.

Eigenschappen van veegmachine Fimap FSR

Bij het ontwerp van de FSR heeft een zware nadruk gelegen op ergonomie en veiligheid. Zo kan de gebruiker van beide zijden op de machine stappen. Tevens is het voetbord slechts 20 cm hoog. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Hierdoor is er geen speciale training voor de gebruiker benodigd is. Zodra het rijpedaal wordt losgelaten stopt de machine onmiddellijk. De standaard gemonteerde LED koplampen zorgen voor optimale zichtbaarheid.

De Fimap FSR is er zowel met batterij aandrijving als Hybride aandrijving. Bij de batterij aandrijving kan vier uur aaneengesloten gewerkt worden. Daarna moeten de batterijen met de ingebouwde lader weer opgeladen moeten worden. Bij de hybride uitvoering kan geschakeld worden tussen een batterij aandrijving en een benzinemotor. Als met de benzinemotor gewerkt wordt dan worden de batterijen gelijktijdig opgeladen. Alle kwetsbare delen zitten volledig beschermd binnen het chassis. Hiermee beperken wij extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding. Voor de diverse aandrijving zijn geen slijtende onderdelen gebruikt. Het start/stop systeem stopt de borstels en de afzuiging zodra de machine stil staat.

Dus bent u op zoek naar een krachtige micro FSR opzit veegmachine dat compact en flexibel is? Dan is de Fimap FSR zeker iets om te overwegen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl