Fimap Broom

Veegmachines

Korte productinformatie

Veegmachine Fimap micro Broom is een nieuwe snoerloze elektrische veegmachine. Het biedt dezelfde flexibiliteit en handzaamheid als een bezem. Alleen hoeft u niet te bukken of u in te spannen om het vuil op te ruimen.

Video(s)

Sector(en)

HorecaRetail kleinSchoonmaakbedrijf

Specificaties

Specificaties Eenheid Broom
Capaciteit m2/uur 100
Werkbreedte met (no.) zijborstel(s) mm (2) 375
Inhoud vuil opvangbak L 2
Legen vuil opvangbak Handmatig
Batterij Li-Ion batterij
Batterijcapaciteit V 10,8
Werktijd op 1 lading min 40
Afmetingen (l x b x h) mm 310 x 370 x 1100

Productinformatie

Veegmachine Fimap Broom is een nieuwe snoerloze elektrische veegmachine. Het biedt dezelfde flexibiliteit en handzaamheid als een bezem. Alleen hoeft u niet te bukken of u in te spannen om het vuil op te ruimen.

Het is zo ergonomisch en gebruiksvriendelijk als een stofzuiger. Alleen heeft het geen onhandige snoer dat u beperkt in uw bewegingen. Maximale bewegingsvrijheid overal in huis, van de keuken tot de garage en op het balkon als de stoep.

Fimap Broom is perfect voor thuis maar ook voor op het werk, denk bijvoorbeeld aan koffietentjes, bakkerijen, werkplaatsen, kleine supermarkten en winkels.

Dus bent u op zoek naar een snoerloze elektrische veegmachine dat makkelijk is voor thuis of op kantoor? Dan is de veegmachine Fimap micro Broom zeker iets om te overwegen. U kunt het product kopen, huren of leasen.

Vraag uw demo aan

  • Persoonlijk advies op maat
  • Demonstraties bij u ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment

Hoe werkt een demo?

U vraagt een demo aan

Voeg gemakkelijk één of meerdere producten in uw winkelmand toe. U kunt ten alle tijden producten wijzigen of verwijderen. Deze producten blijven opgeslagen zolang u de cookies accepteert

Wij nemen contact met u op

Wij zullen u contacteren met mail of telefoon. 
Wij stellen een aantal vragen over uw situatie en schoonmaakbehoeften. Op basis van deze informatie zullen wij samen met u een passende machine selecteren.

Wij komen langs

Wij komen met de machine langs op locatie en zullen alles aan u en diegene die de machine dient te hanteren uit te leggen. De machine wordt veilig bezorgt op locatie.

Direct aan de slag?

Helemaal overtuigd en wilt u direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst? Dan laten wij de machine voor 
u staan. Liever even alles laten bezinken, dan nemen wij de machine mee.

Hulp nodig? Bel naar 070 335 03 81 of mail naar info@armada.nl