Combineer uw schoonmaakmachine met een passend reiniginsmiddel Armada Reinigingssystemen

combineer het gebruik van uw schoonmaakmachine met een bijpassend reinigingsmiddel!

Samen voor het beste resultaat!

Ga voor het beste resultaat en combineer het gebruik van uw schoonmaakmachine met een bijpassend reinigingsmiddel! Wist u dat Armada Reinigingssystemen reinigingsmiddelen levert uit onze eigen lijn? We hebben voor elke situatie een geschikt product en natuurlijk zijn deze altijd geschikt om te gebruiken met uw reinigingsmachine.

Heavy Duty Cleaner Low Foam
Krachtig, laag schuimend, reinigingsmiddel voor de verwijdering van organische vervuiling. Toepasbaar in o.a. grootkeukens, kantines en de levensmiddelenindustrie. Heavy Duty Cleaner Low Foam is een vloeibaar alkalisch product en heeft een sterk ontvettend vermogen. Geschikt voor alle afwasbare oppervlakken.

Super Vloer
Vloeibaar, laag schuimend reinigingsmiddel. Reinigt streeploos en laat een frisse geur na. Tast bij de juiste dosering coating en waterbestendige wassen niet aan. Toepasbaar op alle waterbestendige vloeren.

Ultra
Hooggeconcentreerde fris geparfumeerde reiniger​. Laat geen residu achter en droogt streeploos op. Toepasbaar op alle waterbestendige vloeren.
Neem contact met ons op!

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.