Fimap FS800 veegmachine voor Friesland Campina

In Meppel is een nieuw distributiecentrum voor Friesland Campina gerealiseerd met een totaal oppervlakte van 31.000 m2. De logistieke activiteiten in dit nieuwe pand worden verzorgd door Althuisius opslag.

Althuisius koos voor het vloeronderhoud voor de Fimap FS800B voorzien van een Lithium batterij en uitgerust met het Toyota I_site vlootmanagement systeem.

Dankzij de grote capaciteit en wendbaarheid van de FS800 kunnen snel en efficiënt delen van het DC geveegd worden. Door de combinatie met de in twee uur op te laden Lithium batterij kan dat op ieder moment van de dag gebeuren. De FS800 B is altijd klaar voor gebruik.

Door de FS800 uit te rusten met het Toyota I_site vlootmanagement systeem wordt de veegmachine in hetzelfde systeem opgenomen als de zeventien aanwezig vorkheftrucks. Dat biedt Althuisius dus een optimale controle over al het rollend materieel.

Met deze bijzondere FS800B laat Armada Reinigingssystemen zien maatwerk te leveren dat voldoet aan de speciale wensen van haar klanten.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.