Bedankt voor uw bezoek aan de Interclean!

Bedankt voor uw bezoek aan de Interclean! Zien wij u weer op de Schoonmaak Vakdagen?

Maar liefst 33.170 schoonmaak-vakmensen brachten een bezoek aan de Interclean Amsterdam. Wij willen graag iedereen bedanken voor hun bezoek aan de Fimap stand waar wij van Armada Reinigingssystemen aanwezig waren

Na heel veel inspirerende en leuke gesprekken op de Interclean met nationale en internationale bedrijven kijken wij nu al met veel plezier uit naar de Schoonmaak Vakdagen.

Op 25 en 26 september 2018 ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen, hét evenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen kunt u kennis maken met de nieuwste technieken en innovaties. U wilt toch ook op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen?

Registreer dan snel uw gratis bezoek aan Expo Houten voor de Schoonmaak Vakdagen. Komt u dan ook bij ons op de stand langs?

Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zo introduceren wij de nieuwste Fimap machines. Een lijn die door de gebruiker zelf samengesteld kan worden om volledig aan diens behoefte te voldoen.

Natuurlijk kunt u hier ook de nieuwe Fimap Magna komen bekijken!
[mk_button size=”large” url=”/contact” target=”_blank” align=”center”]Contact opnemen[/mk_button]

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.