Fimap Magna Cylindrical in actie - Armada Reinigingsystemen

Onze Fimap Magna in actie

Deze Fimap Magna Cylindrical is helemaal op maat gemaakt voor Deltares. Zij hadden buiten problemen met de uitwerpselen van ganzen die van alles achter lieten op de paden. De paden kunnen nu met extra veel water worden geschrobd zodat bezoekers en personeel weer met schone schoenen naar binnen kunnen lopen!

De Fimap Magna Cylindrical biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiency. Het is een robuuste machine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 90 cm, watertanks met een inhoud van 190 liter en de mogelijkheid om 5 uur achtereen te werken op een batterijlading is de Magna geschikt om in grote ruimtes te werken.

De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven. En daardoor beschermd worden tegen aanrijschade. Het volledig aluminium chassis garandeert een lange levensduur.

Het dubbele voorwiel reduceert de druk op de vloer en zorgt voor een lichte besturing. In combinatie met het lage zwaartepunt zorgt het voor optimale stabiliteit en wendbaarheid. De lage instap en de verstelbare bestuurdersstoel bieden de gebruiker een comfortabele werkplek. Hij kan daarbij de machine bedienen zonder de handen van het stuur te halen.

De Fimap Magna Cylindrical is naar keuze beschikbaar met vlakke borstels of cilindrische borstels en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine volledig op afstand gecontroleerd kan worden.

Bekijk de machine!

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.