Fimap Magna in actie. man rijdt in een Fimap Magna opzit schrobmachine. Armada Reinigingsystemen

Fimap Magna in actie! (video)

Fimap magna in actie. De Fimap Magna biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiëntie. Het is een robuuste schrobmachine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 90 cm, watertanks met een inhoud van 190 liter schoon water. Ook doordat je 5 uur achtereen kan werken op een batterijlading is de Magna geschikt voor grote ruimtes.

Voor deze parkeergarage bleek de Plus versie van de Magna het meest geschikt.

In de Plus uitvoering is de Magna uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Ook door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden. Doorslaggevend in deze situatie was de mogelijkheid om tegen een helling van 18% op te rijden.

Bekijk ook de video van de fimap Magna in actie.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.