Fimap MMx 50 Orbital in actie

Onze Fimap MMx 50 Orbital in actie

Fimap MMx 50 in actie‘ is ingezet in een parkeergarage met achterstallig onderhoud. De kracht van de excentrische bewegingen is duidelijk zichtbaar op deze ruwe vloer.

Door de excentrische bewegingen, in een hoge frequentie, gaat de pad meerdere keren over dezelfde plek zonder dat het extra tijd kost. Ook blijft de werkruimte altijd hetzelfde en even groot doordat het contact met het te reinigen oppervlak nooit verbroken wordt.

Het excentrische systeem is geschikt voor alle soorten vloeren en schoonmaak taken doordat deze met verschillende soorten en kleuren pads werkt. Vaak kunnen deze ook nog uitgerust worden met diverse accessoires.

De excentrische bewegingen zorgen ook voor bijna geen waterverlies door opspattend water. Een orbital gebruikt tot 1/10 van het water dat een traditionele machine gebruikt. Zo wordt er automatisch ook minder reinigingsmiddel gebruikt. Dit alles in combinatie met het feit dat de werktijd en het elektriciteitsverbruik met 50% wordt verminderd zorgt voor minder kosten.

Bijna al onze Fimap machines kunnen worden geleverd met een excentrisch (orbital) systeem. Wilt u weten of dit wat voor uw project is of wilt u advies over welk systeem het meest geschikt is in uw situatie? Wij helpen u graag verder

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.