armada fv9 rugzak stofzuiger met oplaadbatterij

FV9+B stofzuiger

De rugzak stofzuiger zonder snoeren, zonder grenzen!

De FV9+B Rugzak stofzuiger maakt het makkelijker en sneller om met name kleine ruimtes schoon te maken, zoals bioscopen, theaters, bussen, treinen en vliegtuigcabines. Hij is comfortabel om te dragen dankzij het lage gewicht en de verstelbare, gevoerde schouderbanden. De handige accessoire riem zorgt ervoor dat verschillende zuigmonden altijd binnen handbereik zijn, waardoor er toegang is tot de meest ingewikkelde hoeken. De optionele HEPA filter garandeert excellente filtratie van de kleinste stofdeeltjes en de terugkeer van perfect schone lucht in de omgeving.

De FV9+B is altijd klaar voor gebruik. Er is geen zelf-ontlading, hij is er altijd klaar voor als je hem nodig hebt. Geen geheugen effect, je kan de batterij opladen wanneer jij het wilt. De handige batterijlader en snelle lading zorgt ervoor dat de batterij overal kan worden opgeladen, zonder tijdverspilling. De FV9+B kan verschillende keren per dag gebruikt worden. Uitgerust met een set zuigmonden om aan elke behoefte te voldoen. De FV9+B is effectief in elke situatie.

De Batterij gaat op een lading wel één uur mee! Bekijk de machine!

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.