Virtual Reality. Bezoeker bekijkt de machines van de toekomst Armada Reinigingsystemen

De machines van de toekomst

Fimap had afgelopen mei een ”area of the future” gerealiseerd op de Pulire in Verona. Dit gaf de bezoekers van de stand op deze vakbeurs de kans om door middel van virtual reality het nieuwe project, de machine van de toekomst, van dichtbij te beleven in verschillende omgevingen. Wat de bezoekers zagen?

Dat houden we nog even geheim. Maar naast deze special ”area” heeft Fimap ook nog twee nieuwe modellen in de Genie lijn geïntroduceerd, de nieuwe generatie.

De GL en GXL zijn onderscheidend in hun omvang en vullen het gat tussen de Genie XS en de IMx. De GL heeft 50% meer capaciteit dan de bekende Genie en de GXL weer twee keer zoveel als de GL. Tevens bieden de nieuwe machine meer borsteldruk en kunnen worden uitgerust met verschillende soorten batterijen.

De zuigmonden zijn parabolisch en kunnen daardoor makkelijk om obstakels heen bewegen om de vloer perfect te drogen. Zelfs in bochten.

Nieuw bij machines van deze afmeting is dat ze volledig zijn uitgerust met de nieuwste functies zoals ECO-mode, Fimap Fleet Management systeem en onderdelen vervaardigd van lichte en robuuste materialen.

De machines van de toekomst op de vakbeurs Purline 2019

De Fimap GL en Fimap GXL zullen naar verwachting aan het einde van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.