nieuwe stofzuigers van Armada in 2020

Nieuwe industriële stofzuigers in 2020

Bij de aanschaf van een industriële stofzuiger komen een hoop keuzes kijken, want welke extra’s moeten er nou wel en niet op. Om aan elke vraag en behoefte te kunnen voldoen hebben wij besloten om voortaan het hele assortiment industriële stofzuigers onder te brengen bij TMB. 

TMB is een zusterbedrijf van Fimap die zich volledig heeft gespecialiseerd in professionele en industriële stof- (en water-)zuigers.

De machines zijn in grote overkoepelende categoriën onderverdeeld. Waarna deze uitgebreid met gespecialiseerde accessoires, filters, aanpassingen en toebehoren aan elke vraag kunnen voldoen.

Omdat de mogelijkheden zo uitgebreid zijn houden wij in 2020 de industriële stofzuigers buiten de standaard prijslijst. En krijgen deze hun eigen catalogus. Hier wordt op het moment hard aan gewerkt. Zodra deze beschikbaar is ontvang u hem vanzelf in de mail.

U kunt binnenkort ook onze nieuwe prijslijst voor 2020 in uw mailbox verwachten.
Wij zijn het jaar begonnen zonder prijswijzigingen maar wel met een hele nieuwe vormgeving!

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.